
27/01/25
SIGEP 2025
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκθεση SIGEP (Ρίμινι, 18-22 Ιανουαρίου 2025), η πιο σημαντική και εξειδικευμένη έκθεση για το παγωτό, τη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία στην Ευρώπη.
Παρακολουθήσαμε τις νέες τάσεις και εκδηλώσεις και επισκεφθήκαμε τους παρακάτω μακροχρόνιους συνεργάτες μας:
NUTMAN (προϊόντα παγωτού), COLAC (σιρόπια παγωτού και φρούτα ζελέ), VIA DELLE ARTI (σπρέι χρωματισμού και βουτυροκακάο, COUPLET (ζάχαρες), FRASCHERI (κρέμα γάλακτος), BRAZZALE (βούτυρο φρέσκο), IFFCO (φυτική σαντιγί), BOIRON (πουρέδες φρούτων), NOVACART (φόρμες ψησίματος).

02/12/24
FIE 2024
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκθεση Food Ingredients Europe (Φρανκφούρτη, 19-21 Νοεμβρίου 2024), η κορυφαία παγκόσμια συστατικών τροφίμων. Για περισσότερα από 35 χρόνια, η συγκεκριμένη έκθεση, χάρη στην τεχνογνωσία των στελεχών της βοηθάει στη διαμόρφωση του μέλλοντος των τροφίμων και των ποτών. Παρακολουθήσαμε τις νέες τάσεις και εκδηλώσεις και επισκεφθήκαμε τους μακροχρόνιους συνεργάτες μας.

28/10/24
SIAL 2024
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκθεση SIAL (Παρίσι, 19-23 Οκτωβρίου 2024), μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο. Για περισσότερα από 50 χρόνια, η συγκεκριμένη έκθεση, χάρη στην τεχνογνωσία των στελεχών της βοηθάει στη διαμόρφωση του μέλλοντος των τροφίμων και των ποτών. Παρακολουθήσαμε τις νέες τάσεις και εκδηλώσεις και επισκεφθήκαμε τους μακροχρόνιους συνεργάτες μας.